Mišljenja korisnika

Uvek sam imao problem sa izborom odgovarajućeg proizvoda za kožu sa aknama. Ukoliko se neki i pokazao kao dobar, kasnije je efekat bio suprotan ili je brzo prestajao. Najgore je bilo prilikom brijanja-puno ogrebotina, zapaljenje folikula i slično. Dešavale su se takodje infekcije. U celom tom besmislu pročitao sam nedavno o potpuno novom proizvodu Nonacne. Nisam ranije našao nikakvih mišljenja, tako da sam rizikovao kupujući ga. Sada ne žalim. Nonacne deluje dosta intenzivno na moje bubuljice. Sada se ne pojavljuju nove promene a i miteseri su nestali. Napokon imam gladku kožu a i mašinica za brijanje prestala je da bude moj neprijatelj.

- Radek, Tczew

Imam 32 godine i borim se sa tim užasom od 20. godine života. Do sada sam imala verovatno milion ispitivanja, od kojih ništa nije bilo. Moje lice bilo je jedna elika laboratorija za eskperimentisanje sa različitim tabletama, antibioticima, mastima i drugima stvarima za mackanje posle kojih sam izgledala samo gore. To isto je bilo sa mehanizmom čišćenja-piling, kavitacija i kozmetičarke-rezultat 0... Pomislila sam da jedino nisam probala najjednostavnije rešenje-prirodni preparat protiv akni. Pročitalam sam da sadrži puno vitamina i biljnih dodataka, tako da sam se odlučila na Nonacne. I bila sam šokirana-pomoglo je! Možda ne do kraja jer sam tek počela lečenje, ali već vidim efekte, kojih ranije uopšte nije bilo.

- Beata, Zielona Góra

Poslednjih mesec dana koristio sam Nonacne i moram priznati da je to nešto fantastično. Ranije sam trošio ogroman novac na druge preparate protiv akni+posete kod dermatologa. Ili mi nije pomagalo uopšte ili samo kratkoročno. Od kada koristim Nonacne, na licu mi nije iskočila nijedna veća bubuljica, boljitak je bio postepen ali na kraju uspeo sam da savladam to polje bitke!

- Bartek, Jasło

Akne su me mučile preko 8 godina... Već sam izgubila veru u to da ću uspeti da povratima normalnu zdravu kožu. Svako ko se bori sa tim problemom zna koliko vremena i novca apsorbuje letenje kod dermatologa, u apoteku i testiranje ne znam kakvih čuda protiv akni. Svega mi je bilo dosta i odlučilam sam se za Nonacne. Preporučila mi ga je drugarica, koja je počela da koristi taj preparat. Na samom početku imala sam distancu prema sledećem „čudu”, ali prvi efekat sam primetila već posle 3 dana. Bubuljice su počele da nestaju. Danas se završava 2. mesec moga lečenja i efekat je zaista zadovoljavajući. Nestale su čak ta strašna crvenila. Srdačno preporučujem!

- Grażyna, Białystok

Nonacne mi je pomogao krosteći drugo pakovanje. Imala sam puno mitesera, na bradi, čelu i na licu sa strane. Pojavile su se takodje bubuljice i bolne kraste. Zahvaljujući kupovini Nonacne sve je za sada nestalo. Drago mi je da nisam bacila novac u blato. Nonacne su zaista uspešno sredstvo protiv promena na koži u vidu akni.

- Kamila, Włocławek

Ah, taj suplement je od danas moj omiljeni preparat protiv akni. Nastao je za mene prelomni trenutak-primetio sam prve rezultate, bubljice nestaju kao rukom odnete, a ja ću izgleda početi da slavim. Hvala Nonacne!

- Marcel, Wa-wa

Uvek ću preporučivati Nonacne svim mojim poznanicima. To je jednostavno najuspešnije sredstvo protiv akni koje sam testirala. A testirala sam ih puno. Zahvaljujući njemu povratila sam sigurnost u sebe i da konačno izgledam kao čovek.

- Magdalena, Wałbrzych

Kod mene je probelm akni izgledao ovako: Nije bilo odlazaka na žurke, izlazak na pivo sa prijateljima, nula iskakanja na pizzu (koja je povećavala problem), ne pominjući sada bilo kakve sastanke. Totalna izolacija. Jednostavno stidila sam se da se pokažem pred ljudima gledajući nivo napretka mojih akni u ogledalu. To je bio košmar. Naravno probala sam antibiotike koje sam beskonačno koristila ili masti, tablete. To je bila borba sa vetrenjačama. Pomislila sam da je vredno investirati u nešto skuplje-a da pomogne. Prvo mi je u oko upao Nonacne i na njemu ću se zadržati. Ne želim da ga zamenim sa nekim drugim. U mom slučaju je napravio čuda. Na kraju mogu da počnem da živim kao čovek :)

- Olka, Zduńska Wola