Nonacne

Sa mišlju o osobama kojima je potreban stalni i vidljiv efekat u brobi protiv akni!

Nonacne Puno osoba koje su poverovale suplementu Nonacne, ostvarilo je uspešne rezultate. Proizvod je univerzalan, i zato njegova upotreba preporučuje se i ženama i muškarcima u svakom starosnom dobu. Mladalačke akne ili te koje nastaju kod osoboa posle 30. godine života ne predstavlja za Nonacne nikakvu razliku, zato sto je suplement u stanju da likvidira svaki oblik zapaljenja kože, izazvanih aknama!

Čime se razlikuju nonacne?

  • Ovaj proizvod pkazuje aktivan efekat ali i sprečava-uklanja postojeće bubuljice i suprotstavlja se nastajanju novih promena na koži,
  • pomaže u ukljanjanju krasta, crvenila, mitisera i drugih nesavršenosti prouzrokovanih upalama kože,
  • uspešan je u borbi protiv akni ia=zazvanih hormonalnim promenama,
  • garantuje čistu i zdravu kožu i popravlja kondiciju kože lica,
  • deluje na način potpuno bezbedan za Tvoje zdravlje,
  • poseduje u sebi listu jedinstvenih sastojaka, čija mešavina još nije upotrebljena ni u jednom proizvodu protiv akni!

A kada već govorimo o sastojcima, nonacne je izabrao te najbolje

Nonacne Sastojci ovog produkta izabrane su na taj način da bi u svojoj saradnji rešili problem kože sklone aknama na kompleksan način. Svaki od sastojaka ima svoje delovanje, a zajedno su u stanju da reše problem upalnih stanja kože uspešno i zauvek! U to jedinstvenom sastavu našli su se: Crvena detelina, ekstrakt iz lista koprive, Sarsaparilla, ekstrakt iz semenki groždja, cink, likopen, bakar i vitamini: C, A, E, B5 i B6.

Koje su prednosti satojaka nonacne?

Crvena detelina - zvana takodje i livadska detelina predstavlja izvor mnoštva dragocenih elemenata i jednu od osnovnih metoda lečenja akni kod travara. Crvena detelina bogata je dajidzeinom, genisteinom, salicilnom kiselinom, holinom, salicilin metilem, kalcijumom, kalijumom, estrogenom-uspostavlja hormonalnu ravnotežu odgovornu z akne. Osim toga predstavlja jak antioksidant koji čisti organizam od viška toksina.

Sarsaparilla - to je biljka iz korena biljaka iz grupe bodljikavih biljaka. Prvi put je upotrebljena u Južnoj Americi i Aziji. Do dana u tim zemljama Sarsaparilla je prirodna i osnovna metoda u lečenju bolesti kože. Lekovitost te biljke potvrdjena je kliničkim ispitivanjima-deluje ono antibakterijski i antigljivično, efikasno uklanja akne. Smanjuje zpalne procese kože i bogata je mnogim mineralima medju kojima i: Gvoždjem, cinkom, bakrom, jodem, manganom i vitaminima C, A, B, D.

Ekstrakt iz semenki groždja - Poseduje vitamin E, flavonoide i linolnu kiselinu, koja pomaže u čuvanju kolagena i elastina u ćelijama. Linolna kiselina omekšava i čini kožu glatkom, zahvaljući čemu ona postaje zdrava i oslobodjena od bubuljica. Semenke groždja poseduju takodje OPC bogate antioksidantima koji neutrališu delovanje slobodnih radikala u organizmu i usporavaju proces starenja. Osim toga OPC može uspešno sprečiti pojavu bubuljica i održavati zdrav izgled kože.

Ekstrakt iz lista koprive - Poseduje laboratorijski potvrdjena protivupalna i antibakterijska svojstva. Pokazuje izuzetno antibakterijsko delovanje, čisti i neutralizuje slobodne radikale. Kopriva zaustavlja oslobadjanje upalnog prostalglandina COX-2, razvoj bakterija i ima koristan uticaj na bolesti kože, a samim tim i na akne. Antibakterijska aktivnost suprotstavlja se takodje gram-bakterijama pozitivnim, kao i gram-bakterijama negativnim, a u tome E. Coli.

Vitamin C – Igra posebnu ulogu u procesu regeneracije kože. Ispitivanja su potvrdila da je vitamin C u stanju da smnanji nadražaje kože i crvenilo vezano sa ožiljcima posle akni ili sa samim aknama. Takodje obnavlja uništen kolagen, odogvoran za elastičnost kože. Vitamin C je izvor antioksidanata koji oslabljuju delovanje slobodnih radikala