Nonacne

Najnovije rešenje u oblasti lečenja akni

Nonacne je potpuno prirodni suplement, koji je nastao isključivo na bazi prirodnih sastojaka. Uspešno leči bilo koju vrstu akni, nezavisno od uzroka njihovog nastanka. Zahvaljujući Nonacne konačno ćeš povratiti lepu i zdravu kožu!

Savršena formula suplmenta čini to da on leči izvor problema, eliminišući izvor upale

Osnova lečenja promena na koži je detaljno znanje na temu izvora problema. Tom idejom vodili su se producenti Nonacne, stvarajući proizvod, baziran na mešavini jedinstvenih stastojaka. Njihova efikasnost dokazana je kliničkim ispitivanjima, a pažljivo stvoren izbor omogućio je maksimalnu efikasnost delovanja suplemeta.

Šta se krije u tom inovativnom proizvodu protiv akni?

  • Crvena detelina – Zahvaljujući tome što sadrži mnoštvo dragocenih elemenata, pomaže u ograničavanju prekomernog lučenja masnoće-osnovnom uzroku pojave ekcema kože,
  • Sarsaparilla – Biljka koja deluje antibakterijski i antigljivično, redukujući upalni proces kože i uspešno pomaže u zrastanju teško zarastajućih rana,
  • Ekstrakt iz semena groždja – Sadrži aktivni sastojak-oligomerični prontocijanidin (OPC), koji deluje protivupalno. Sadrži antioksidantna i antihistaminska svojstva, linolnu kiselinu, koja omekšava i čini kožu glatkom, popunjavajući medjućelijski prostor.
  • List koprive - Pokazuje jako antizapalno i antiseborično dejstvo, a takodje i u borbi protiv akni.Aktivira procese regenaracije kože i obnovu tkiva,
  • Vitamin C - Igra važnu ulogu u obnavljanju kože, posebno u slučaju ožiljaka nakon akni. Takodje je neophodan u stvaranju kolagena u organizmu, zahvaljujući kome rane zarastaju. Vitamin C je antioksidant koji blokira delovanje slobodnih radikala, odgovornih zaoštećenja ćelija kože,
  • Cink – Nedostatak cinka u organizmu predstavlja neposredni uzrok nastanka akni, zato je njegovo prisustvo izuzetno važno da bi koža ostala u dobroj formi.

Nonacne ne samo da eliminiše simptome akni, već takodje sprečava pojavu novih promena na koži

Zaustavljanje prekomernog lučenja sebuma kroz lojne žlezde, odblokiranje pora i antiupalno dejstvo, su osnovni zadaci koji pripadaju Nonacne. Zahvaljujući tim intervencijama, koža vraća svoj zdrav izgled, a Ti ne moraš više da brineš zbog crvenih bubuljica na koži. Osim toga, korišćenjem Nonacne sprečava se pojava novih promena na koži, kao što su grudvice, kraste, miteseri ili gnojni džepovi, koji su posledica upalnog procesa.

Uzroci nastanka akni mogu takodje biti hormonski poremećaji, a za niih u slučaju akni najčešće odgovaraju androgeni. Nonacne zahvaljujući svojoj strukturi i odgovarajućim sastojcima, uspeva čak i u brobi protiv takvog problema. Nonacne deluje na svaki tip akni, nezavisno od uzroka njihovog nastanka. Akne u izazovu sa Nonacne nemaju šanse!

ETIKETA PROIZVODA

Pakovanje: 60 kapsula / 650 mg

Red Clover 200 mg  
Sarsaparilla 200 mg  
Grape Seed Extract 200 mg  
Nettle Leaf 4:1 Extract
(whole leaf equivalent)
190 mg
760 mg
 
Vitamin C 100 mg 125%*
Vitamin E 50 mg a-TE 417%*
Vitamin B5 20 mg 333%*
Vitamin B6 20 mg 1429%*
Zinc 15 mg 150%*
Lycopene 20 mg  
Copper 1 mg 100%*
Vitamin A 130 µg RE 16%*

NAČIN UPOTREBE

Preporučuje se uzimanje 2 tablete dnevno.