Najčešće postavljana pitanja

Kapsule nonacne

Da li je nonacne bezbedan za moje zdravlje?

Da. Nonacne je u potpunosti bezbedan za zdravlje, a njegovo korišćenje nema neželjenih efekata. Zašto? Zato što je taj suplement stvoren na bazi isključivo prirodnih sastojaka, korišćenih svakodnevno kod biljnog lečenja, a koji ni na koji način ne deluje negativno na organizam.

Koje sastojke sadrži nonacne?

Formula nonacne zasniva se na prirodnim sastojcima izabranim na takav način da uspešno pomažu u lečenu akni. U okviru sastava toga suplementa može se naći crvena detelina, sarsaparilla, ekstrakt iz semenki groždja, ekstrakt iz lista koprive, vitamin c, e, a, b5, b6 i cink. Svi ti sastojci deluju kompleksno u borbi sa problemom upalnih promena na koži.

Da li je suplement nonacne zaista uspešan?

Nonacne je u potpunosti inovativan proizvod, a njegova uspešnost potvrdjena je svakim pozitivnim mišljenjem, koje dobijamo od naših korisnika. Nonacne na različite načine deluje na različite tipove kože sa aknama-zato je jedan efekat vidljiv brže, a drugi posle dužeg vremena. Ipak korist nonacne je činjenica da taj suplement pomaže u borbi protiv različitih tipova akni, istovremeno bakterijske kao i hormonske, šta ga definitivno ističe medju ostalim preparatima protiv akni.

Na koji način treba koristiti nonacne?

Kapsule Nonacne treba koristiti 2 puta dnevno, nabolje izutra i uveče.

Korisnički servis

Na koji način mogu da obavim naručivanje?

Da biste naručili proizvod izaberite količinu, način slanja, metodu plaćanja i popunite formular za adresu. Naručivanje možeš obaviti ovde.

Na koji način se odvija slanje proizvoda?

Slanje paketa obavlja se u roku od 48 sati od naručivanja. Vreme stizanja proizvoda do potrošača iznosi oko 2 do 10 dana (može potrajati duže kod medjunarodnih slanja). Kurirska pošiljka stiže za 1-2 dana. Cenimu diskreciju naših klijenata-pošiljke su tako zapakovane, da niko osim tebe neće znati šta je unutra.

Da li realizujete inostrane pošiljke?

Da. Realizujemo narudžbine u evropi, južnoj americi i aziji.

Koji su troškovi isporuke?

Prioritetne pošiljke koje se daju posredstvom poljske pošte su besplatne. Kurirske pošiljke plaćaju se 30 PLN.

Na koji način mogu obaviti plaćanje?

Može se platiti uplatom na bankovni račun, uplatom putem elektronskog plaćanja, kreditnom kartom, sistemom plaćanja paypal ili pouzećem.

Da li je moj novac bezbedan?

Da. Za bezbednost tranaskcije elektornskim putem odgovaraju firme DotPay (elektronsko plaćanje) ili PayPal (kreditne kartice).